Kirjanpito

Vaivatonta ja edullista kirjanpitoa Tili-Juntulta | Hämeenlinna, Riihimäki, Janakkala, Hyvinkää, Mäntsälä, Uusimaa

Kaikki yritykset ovat kirjanpitovelvollisia. Se voi tuntua monesta yrittäjästä ikävältä velvollisuudelta. Tilitoimisto Tili-Juntu tarjoaa kansantajuisia kirjanpidon palveluita tilinpäätöksineen yrityksille Kanta-Hämeestä, Uudeltamaalta tai mistä vain Suomesta. Kirjanpitopalvelu onnistuu myös sähköisesti, joten sijaintisi voi olla missä vain Suomessa!

Kirjanpidon ulkoistaminen asiantuntijalle antaa yrittäjälle aikaa varsinaiselle yritystoiminnalle. Anna kirjanpitosi – osto- ja myyntireskontrat ja muut – Tili-Juntun hoidettavaksi ja voit luottaa, että se pidetään ajan tasalla.

Kirjanpidon hinnastot

Hinnasto niille asiakkaille joiden kirjanpito tehdään joko kuukausittain tai kolmen kuukauden välein. Pyydä tarjous!

Vuosi-ilmoittajan Hinnasto niille asiakkaille, joiden ilmoitusjakso on vain kerran vuodessa. Pyydä tarjous!

Kysyttävää kirjanpidosta?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä »Tukea pienelle yritykselle

Myös pienten yritysten kannattaa miettiä tilitoimiston palveluiden hyödyntämistä. Tilitoimisto voi parhaimmillaan olla pienyrittäjälle arvokas tuki ja kumppani, jonka avulla voi säästyä sekä aikaa että rahaa. Asiantuntevina kirjanpitäjinä osaamme neuvoa yritystä hyödyntämään kaikki verotukselliset edut ja muut mahdolliset taloudelliset tuet.

Koska uusilla yrittäjillä riittää muutenkin paljon kustannuksia alussa, Tili-Juntu tarjoaa asiakkailleen yrityksen perustuskulut ilmaiseksi