Ohita navigointi

Palkanlaskentaa pienille yrityksille Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Janakkalassa, Hyvinkäällä, Mäntsälässä ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Toimiva palkanlaskenta on niin pienen kuin suurenkin yrityksen tärkeimpiä taloushallinnon toimintoja. Anna yrityksesi palkanlaskenta Tili-Juntun harteille, niin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä yrityksesi tarjoamiin palveluihin. Palvelemme asiakkaita Kanta-Hämeessä, Uudellamaalla ja muualla Suomessa. Toimialueemme on koko Suomi – maantiede ei ole este!

 

Katso myös Virtuaaliassistentti-sivumme.

Raportointi & viranomaisilmoitukset

Huolehdimme kaikesta palkanlaskentaan liittyvästä raportoinnista. Toimitamme palkkalaskelmat työntekijöillesi hyvissä ajoin ja ilmoitamme työnantajasuoritukset verottajalle. Laadimme ja maksamme kuukausittaiset ennakonpidätys- ja sotutilitykset. Hoidamme myös mahdollisten jäsenmaksujen perinnän ja ulosoton. Teemme myös vuosittaiset ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöllesi.

 

Siirrämme palkkatapahtumat myös kirjanpitojärjestelmään. Sinä voit keskittyä täysillä yrityksesi liiketoimintaan!

Laskenta & maksatus

Me Tili-Juntussa laskemme yrityksesi palkat ja teemme loma- ja lopputililaskennat huolellisesti ja ajallaan. Lisäksi annamme palkkayhteenvedon yritykselle maksamista varten.

Kysy lisää

Puutteita yrityksesi palkanlaskennassa?

Anna myös Virtuaaliassistentti-palvelun auttaa sinua yrityksen kiireisinä aikoina.