Yrityksen perustaminen

Autamme yritystäsi taloushallinnon asioissa alusta asti | Hämeenlinna, Riihimäki, Janakkala, Hyvinkää, Mäntsälä, Uusimaa

Tilitoimisto Tili-Juntu on erikoistunut erityisesti uusien yritysten auttamiseen taloushallinnon asioissa koko Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella aina Hämeenlinnasta Hyvinkäälle ja Mäntsälään. Tai voit olla mistä päin Suomesta! Tarjoamme tukea kirjanpidon lisäksi esimerkiksi verotus- ja palkanmaksuasioissa. Meiltä saat osaavaa neuvontaa muun muassa viranomaisilmoituksiin ja budjetointiin liittyen. Kirjanpito on hyvä tehdä alusta alkaen kunnolla ja oikein.

Yrittäjäksi voi ruveta kuka tahansa. Yrityksen voi perustaa pelkillä peruskoulun papereilla tai tohtorin lakki päässä, molemmat voivat menestyä yhtä hyvin. Monet asiat ovat yrittäjän vallan ulottumattomissa ja ne voivat tuntua epäreiluilta. Yrittäjä joutuu tekemään paljon päätöksiä, joista moni voi osoittautua vääräksi. Näillä asioilla mitataan yrittäjän luonnetta liiankin usein. Onneksi tilitoimisto Tili-Juntu auttaa!

Asiakkaillemme tarjoamme yrityksen perustuskulut ilmaiseksi; maksat kirjanpidostasi vasta kun liiketoimintasi on alkanut ja kassaan virtaa rahaa.

Pienten yritysten puolella

Tili-Juntu kannustaa myös pieniä yrityksiä käyttämään tilitoimiston palveluita. Ei ole olemassa niin pientä yritystä, ettei palveluille olisi paikkaa. Me tarjoamme kirjanpidon palvelut uusille yrityksille edullisesti ja yrittäjälähtöisesti. Meihin voit ottaa yhteyttä pelkäämättä yllättävää laskua.

Yritystä perustamassa?

Ota yhteyttä Tili-Juntuun »